Pretraga

heading picture 1

Poslednje izložbe

Arhiva

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Hacked by Kosova Warriors Group

23.03 - 23.04.2012

Hacked by Kosova Warriors Group

Hacked by Kosova Warriors Group [ K-W-G ]

Ky operacion u be nga grupi "Kosova Warriors Group"
Ky eshte nje mesazh i qarte per ju o shkavella barbar dhe pushtues
Mesazhi yn eshte:
1 : Kerkojm drejtat e Shqiptareve ne territoret e okupuara qe na keni marrur.
2 : Kerkojm te paguhen demet e luftes qe na keni shkaktuar.
3 : Nuk kerkojm PAQE, kerkojm mirkuptim dhe RESPEKT.

KOSOVA ESHTE SHQIPERI
DHE
SHQIPERIA ESHTE ILIRI

Ti, Shqiperi, me jep ndere, me jep emrin Shqipetar,
Zemren ti ma gatove plot me deshire dhe me zjarr.
Shqiperi, o mema ime, ndonese jam i merguar,
Dashurine tende kurre zemra s'e ka harruar.

DONT FORGET OLD MAPS..

We Are Albania Hackers, Nothing can stop us, Only ALLAH

[+]
Misteriozi Pirat - UnikBaba - c0ldDA3M0N - gR33nc0d3 [+]

Kosova Warriors Group (c)